LeonardLoman.com

Boeken uitgeven

Voor het uitgeven van boeken is de afhankelijkheid van de uitgever van “de oude garde” uitgevers niet meer aan de orde. De inkomsten van een schrijver is via het oude uitgeef systeem bijna nooit meer dan 10% royalty’s en het ontneemt (vaak) de rechten op het eigen levenswerk, daarbij ben je beperkt in de vrijheid om vanuit eigen inzichten te schrijven. Het uitgeven van een boek, daarbij alles wat er onder valt, is zelf te doen of uit te besteden…. Afhankelijk van het eigen kunnen en willen.De facetten van het uitgeven kan gebudgetteerd worden, zodat de schrijver met een kleine investering het gehele proces van uitgeven naar zich zelf toe kan trekken.

Platform

We bieden voor schrijvers, die zelf overwegen om een boek uit te geven, een platform aan. Dit platform biedt de mogelijkheid voor schrijvers, hun talenten te ruilen met gesloten beurs. Bijvoorbeeld de ene schrijver doet het interieurwerk voor de andere schrijver en de andere schrijver doet het correctiewerk. Het is een vraag en aanbod, en wij brengen de partijen bij elkaar, het houdt de kosten laag, met het behoudt van de eigen gemaakte inkomsten. Daarbij bestaat de mogelijkheid om opgedane kennis te delen met andere schrijvers. Dit brengt meerwaarde aan de eigen inhoudt en daarbij verrijkt het de eigen kennis en knowhow van het uitbrengen van een eigen boek.

Redactiewerk

Voor spel-, stijl- en taalfouten

Bij het redigeren van je manuscript kijken we niet alleen naar spelling en grammatica, maar ook naar een juiste interpunctie, perspectief en logische verbanden. De zinsbouw, stijl, spelling, toon en ritme. Tarief € 14,50 per 1.000 woorden.

We maken manuscripten persklaar, zowel in opdracht van uitgeverijen als van particulieren.

AANBIEDING nu 10,- per 1.000 woorden

Vormgeving

Vormgeving binnenwerk

Interieur Design

Onze ontwerpstijl is veelzijdig, typografisch, helder met veel oog voor detail. Voor de opmaak van het binnenwerk – als PDF, zonder afbeeldingen, in combinatie met een uitgebreide tekstredactie – geldt een tarief van € 150,-.

We zorgen dat je boek goed leesbaar wordt en ook vanbinnen een strakke uitstraling krijgt.

AANBIEDING € 99,-

Proeflezen

We bieden de mogelijkheid om je boek, column, gedichten of korte verhalen, scriptie of artikel te laten proeflezen.

Je krijgt een leesrapport waarin aanbevelingen en terugkoppeling worden gegeven die betrekking hebben op structuur, samenhang, thema, personages, sfeer en verhaallijn.

ISBN nummer aanvragen

ISBN staat voor Internationaal Standaard Boek Nummer. Een uniek nummer waarmee de boekhandels, bibliotheken en distributeurs eenvoudig een boek kunnen bestellen. Kosten ISBN nummer: € 120,-

Persberichten

Breng de pers op de hoogte van uw boek. Met een goed geschreven persbericht kunt u de verkopen van uw boek een behoorlijke boost geven. Een persbericht dat gepubliceerd wordt op een website of in een krant of tijdschrift betekent meer aandacht en naamsbekendheid voor u en uw boek.

GRATIS GRATIS GRATIS E BOOK: http://www.nickypent.nl

Klaar!

Dus nu zelf uitgeven maar.

E BOEK EN/OF PAPERBACK

Alle benodigdheden zijn verzameld en klaar voor uitvoering. SPANNEND!

Publiceer nu zelf, gratis e-books en paperbacks in eigen beheer met Kindle Direct Publishing en bereik miljoenen lezers. Houd alles in eigen hand. Houd je rechten in eigen hand en bepaal je eigen prijzen. Breng op elk gewenst moment wijzigingen aan in je boeken.

Breng je boek nu op de markt. Je kunt je boek in minder dan vijf minuten publiceren en het is binnen 24-48 uur beschikbaar in Kindle Stores over de hele wereld.Verdien meer geld. Verdien 70% royalty's op klanten in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India, Frankrijk, Italië, Spanje, Japan, Brazilië, Mexico, Australië en andere landen. Schrijf je in bij KDP Select en verdien meer geld via de Uitleenbibliotheek voor Kindle-bezitters.

Publiceer in digitale en gedrukte vorm. Publiceer gratis Kindle e-books en paperbacks op KDP. Ga vandaag aan de slag! Publiceer gratis in eigen beheer met KDP. Ontdek hoe gemakkelijk het is. https://kdp.amazon.com/nl_NL/help/topic/G201519540

Centraal Boekhuis

Hoe komt uw boek in de boekhandel?

Wilt u uw boek via de boekhandel uitgeven, dan kunt u zich aansluiten met alle boekhandels. Deze aansluiting loopt via het CB. Het Centraal Boekhuis, is het grootste distributieplatform voor boeken in Nederland.

Geen zorgen over de distributie, de complexe administratie en het betalingsverkeer. Houd er wel rekening mee dat u boekhandelskorting moet afstaan als u uw boek via deze weg uitgeeft.

Zodra uw boek is aangemeld bij het CB, kan het worden besteld door de meer dan 2.500 boekhandels die bij deze instantie zijn aangesloten.

TOP