LeonardLoman.com

Columns op maat

We verzorgen een "briljante column" op maat voor uw vakblad, krant of tijdschrift.Een door u gewenst onderwerp belichten en van alle kanten bezien.Het kan Humoristisch, spraakmakend en/of provocerend.Leonard Loman geeft bij gewenst een recalcitrante, eigenzinnige, een ietwat badinerende visie op een bepaald onderwerp.Inhakend op de actualiteit van de dag, week, maand of jaren op het verleden en/of de toekomst.

Leonard Loman houdt rekening met uw lezer en stemt af op wat ze graag wel of niet willen lezen. Beziet elk schrift als visite kaartje en weet hoe hij met "de deur in huis kan vallen"De lezer prikkelen zonder te overdrijven.Een structuur maken met een rode draad. Stelling nemend en uitdagend.Een frisse wind bieden die de lezer wakker en bij de les houdt.

Stijlvolle slotsommen met eventuele verrassende wending, met een uitsmijter of terugkoppeling naar de kop waarmee het begon.

Of een gekozen open einde ...

De persoonlijke kijk op de wereld van deze schrijver of van uit een ander perspectief begint met een tarief vanaf € 395,-

TOP